Har du några frågor?

Vi berättar gärna mer hur vi kan hjälpa dig, låt oss kontakta dig.

Vi använder cookies för att spara viss information. När du använder Dicoms hemsida godkänner du detta.

Jag accepterar

Komplett Outsourcing – trygg private cloud

Komplett och enkel IT outsourcing

Dicom erbjuder en trygg och långsiktig outsourcinglösning för ditt företag som gör IT enkelt för er. Vårt fokus är att erbjuda långsiktigt samarbete där IT blir enkelt och bekymmersfritt för er. Vi har en beprövad övertagande och driftsmodell samt en samarbetsform där vi i nära samarbete hjälper er med den fortlöpande digitaliseringen som er verksamhet behöver. Vi är alltid nära dig som kund och ni får dedikerad kund- och teknikansvarige från Dicom. Vårt personliga samarbete visar sig i de långa samarbeten vi har med våra kunder, vissa ända upp till 20 år.

Dicom Private Cloud

Dicom erbjuder en Private Cloud lösning baserad i Sverige för er centrala driftsmiljö. Med alla tjänster och data i Sverige behöver ni inte oroa er för att ert data hamnar utanför Sverige. Detta underlättar också er hantering av legala krav som t.ex. GDPR.
Vi erbjuder flera IT funktioner som en tjänst som t.ex. serverkapacitet, lagring, backup, brandvägg, distansarbete, övervakning, säkerhet m.m. Dicom har levererat Private Cloud sedan 2008 baserad på bl.a. Enterpriselösningar från HP, IBM, Cisco och VMware  vilket ger en trygg, väl beprövad och säker lösning. Alla kunder får sin egna separerade miljö vilket ger hög säkerhet och flexibilitet för dig som kund.

Enkelt med Dicom

Dicom har en beprövad modell för övertagande av kundmiljöer och genomfört mängder av flyttar till Dicoms centrala miljö. Oavsett om ni idag har egna servrar hos er eller ligger hos en annan leverantör genomför Dicom en flytt av er miljö på kort tid med minsta möjliga påverkan på er verksamhet.
Efter övertagandet startar vårt nära samarbete där vi har regelbundna avstämningar för att hela tiden kunna stötta er med just den digitalisering er verksamhet behöver.  Ni får tillgång till dedikerad kund- och teknikansvarig som blir väl insatta i er verksamhet och vilka krav den ställer. Löpande hanterar Dicom driftsunderhåll och användarsupport samt levererar nödvändig hårdvara för t.ex. arbetsplatser.
Vi träffar er gärna och berättar mer om hur vi samarbetar med våra kunder.

Kontakta oss idag!