Har du några frågor?

Vi berättar gärna mer hur vi kan hjälpa dig, låt oss kontakta dig.
Vi använder cookies för att spara viss information. När du använder Dicoms hemsida godkänner du detta.

Jag accepterar

Public Cloud tjänster

Dicom är direktpartner med Microsoft

Dicom är Microsoft Gold Cloud Partner och även en så kallad Microsoft Tier 1 partner vilket innebär vi säljer Microsofts tjänster direkt från Microsoft och våra system är integrerade med Microsofts system. Direktanslutningen till Microsoft gör att Dicom kan erbjuda er snabbhet och flexibilitet i er licenshantering. Det innebär bättre kontroll och överblick för er som kund då ni själva enkelt kan se alla era Microsoftlicenser i Dicoms Extranet.

Office 365

De flesta av våra kunder använder sig idag av Office 365 för att dra nytta av alla kraftfulla funktioner Microsoft erbjuder i sitt moln. Har ni idag en lokal lösning kan Dicom migrera er snabbt och smidigt till Office 365 och hantera support och löpande underhåll. Dicom har migrerat tusentals mailboxar till Office 365 vilket gör att ni kan känna er trygga med hela migreringen.

Globala molntjänster - Dicom guidar er rätt

Det finns flera tillfällen då det uppstår ett behov av en hybridlösning där specifika tjänster löses av en global molntjänst. Idag finns det flera globala molnerbjudanden som t.ex. Microsoft Azure och Amazon likväl som specifika applikationslösningar som erbjuds i molnet. Med Dicoms långa erfarenhet av IT och molntjänster guidar vi er rätt bland de tjänster som finns och hur dessa kan integreras i er digitalisering. Att världen är föränderlig är väldigt tydligt inom IT där utvecklingen går oerhört fort och det gäller att kunna agera agilt i rätt riktning. Dicom är er IT navigatör som hjälper er rätt bland alla möjligheter som finns.

Kontakta oss idag!