Har du några frågor?

Vi berättar gärna mer hur vi kan hjälpa dig, låt oss kontakta dig.
Vi använder cookies för att spara viss information. När du använder Dicoms hemsida godkänner du detta.

Jag accepterar

Nöjda kunder är grunden

Dicom arbetar med kundnöjdhet och närhet till kunderna i fokus. Det ska vara enkelt att samarbeta med Dicom och våra kunder ska vara Sveriges nöjdaste IT-kunder. Vi är stolta över att 7 år i rad toppat RADARS oberoende kundnöjdhetsundersökning. Nöjda kunder ger långa relationer och långa relationer ger trygga, säkra och stabila IT-lösningar som passar just din verksamhet.

Dicom är idag en komplett Outsourcingpartner för medelstora företag. Vi är ca 50 medarbetare med många olika bakgrunder och kompetenser. Vi levererar trygg serverdrift och infrastruktur till våra kunder. På arbetsplatssidan erbjuder vi moderna arbetsplatser, från Workstations till tunna laptops som stödjer det mobila arbetssättet. Vi är Microsoft Partner Gold Partner och Apple partner och sköter både Windows och Macintosh arbetsplatser för våra kunder.  Våra rekommendationer bygger alltid på vår analys av kundens verksamhet. Vi har kontor i Stockholm och Göteborg och har kunder över hela landet.

Dicom Data har Trippel-A rating och UC guldsigill i kreditvärdighet .

“Dicom är ledande på att skapa operativa, taktiska och strategiska värden hos sina kunder under 2018 enligt Radars stora leverantörskvalitetsgranskning.”

Kort om Dicom

Startår: 1986
Omsättning: drygt 100 miljoner
Antal anställda: 50
Kontor: Stockholm, Göteborg

Vill du veta mer om oss?

Kontakta oss idag på 08-6929210 eller sales@dicom.se så berättar vi mer om hur du kan få en enklare vardag med hjälp av rätt IT-lösningar.

Dicoms historia

Dicom startade 1986 och har expanderat i takt med våra kunders behov och ny tillgänglig teknik. Vi började med fokus på reklam- och mediabranschen, en krävande och mycket omväxlande miljö med högt tempo. Vi har varit med om en väldigt spännande IT-resa. Från de första PC och Mac som kom, ordbehandlingssystem till avancerade grafiska system, nätverk, internets revolutionerande inverkan på branschen, och nu avancerade molntjänster med ständig uppkoppling och höga säkerhetskrav.
Vi har under åren lärt oss att förstå vad kunderna vill ha, och framförallt vad som förväntas av oss. Vår roll som strategisk teknikrådgivare är idag ännu viktigare i dagens komplexa värld. Dicom är din kompletta Outsourcingpartner för IT.