Helheten in i minsta detalj.


     

IT-lösningar för er verksamhet


I nära samarbete med våra kunder utvecklar vi IT-lösningar och erbjuder tjänster som är till direkt nytta för din verksamhet. Hos oss får du stabila support- och molntjänster som anpassas för just din verksamhet. Fler och fler upptäcker fördelarna med att lägga hela eller delar av sin IT-drift hos oss. Ett personligt team eller en egen konsult tar ansvar för att helheten fungerar. In i minsta detalj.

Olika företag vill ha olika lösningar. Dicom Data erbjuder därför skräddarsydda samarbeten. I dag erbjuder vi både små och medelstora företag och organisationer smarta IT-lösningar.  Vi är specialister på blandade miljöer med både Mac och PC.

Vilka IT-lösningar passar just ert företag?


Vi hjälper våra kunder med allt från en komplett lösning till ett fast pris och regelbundna supportbesök, till köp av en enskild tjänst eller enstaka konsulttimmar. Flexibla samarbetsformer och lång erfarenhet gör oss till en lyhörd och trygg IT-partner.

Support, moln och allt annat du kan behöva inom IT


I takt med den snabba utvecklingen inom IT-området har vi expanderat och skaffat oss både bred erfarenhet och djup kunskap. I dag hjälper vi företag med exempelvis server- och nätverkslösningar, säkerhetsfrågor, moln- och supportfrågor, uppdateringar m.m.

Distanstjänster kräver nära relationer


Den senaste tekniken tillåter att mycket sköts på distans. Men för riktigt bra drift och support på distans krävs en trygg och lyhörd partner.
Läs mer om en av våra uppskattade distanstjänster här: Distansbackup!

– Jag har arbetat med en rad olika IT-leverantörer, men Dicom slår allt. Samarbetet fungerar otroligt bra. Vi lyfter bara luren så börjar de arbeta direkt, berättar Mats Willer, Ekonomichef SSF Real Estate.

Läs mer om SSF Real Estate och Dicoms samarbete här