Kundfokus är gemensamt för alla våra projekt.

Effektiva och moderna IT-lösningar


Personligt engagemang och kvalitetssäkrade arbetsprocesser ger effektiva och moderna lösningar utifrån kundens verksamhet och behov. Hög servicegrad och lyhördhet är avgörande för att kunna erbjuda driftsäkerhet och flexibilitet.

Vi startade 1986 och arbetade då med reklam- och mediabranschen. En bransch med speciella krav  på snabbhet, flexibilitet och resurser. I reklambranschen har Apple ett starkt fäste. Dicom Data har under alla år hjälpt våra kunder både med Mac och Windows vilket gett oss gedigen erfarenhet och kunskap kring blandmiljöer och kunder med krav på snabbhet och flexibilitet. 

Idag arbetar vi med komplett outsourcing och support vilket innebär att vi tar helhetsansvar för våra kunders IT plattform, både den centrala plattformen och arbetsplatserna. Vi levererar IT som en tjänst via våra centrala molnlösningar och supportfunktioner.

Genom åren har vi arbetat med uppdrag för kunder inom de flesta branscher. Till vänster kan du läsa vad några av vår nöjda uppdragsgivare tycker om samarbetet med oss. Och om hur det har fungerat utifrån olika kunders specifika behov.

Trevlig läsning!