Byt till Office 365 med Dicom som stöd

Office 365


Office 365 är en molnbaserad tjänst som tillhandahålls av Microsoft. Tjänsten sammanför kraften i Office med avancerad e-post på företagsnivå, dokumentdelning, snabbmeddelanden och videokonferenser för att ge er åtkomst överallt till det ni behöver oavsett var ni är. Allting fungerar friktionsfritt tillsammans så att du får ut bästa produktivitet från dina enheter – från datorer till smartphones och surfplattor.

Eftersom det är en molnbaserad tjänst från Microsoft har du alltid tillgång till senaste teknologin utan att du behöver uppgradera servrar och den har skydd mot virus och skadlig programvara, automatisk säkerhetskopiering och en 99,9 % upptidsgaranti med ekonomiskt uppbackat servicenivåavtal.

Kontakta oss redan idag på 08-692 92 20 så kan vi berätta hur vi kan hjälpa just er.Med Dicom-metoden hjälper vi er med allting.


1.ANALYSERA ERT BEHOV
För maximalt värde av 365 krävs noggrant analytiskt förarbete. För att säkerställa behovet, samt för att verifiera att IT miljön är redo för en så smidig övergång till Office 365 som möjligt, erbjuder Dicom en fullständig analys av er miljö. 

2.VÄLJ TJÄNSTER FRÅN OFFICE 365
Välj de tjänster inom Business eller Enterprise planen som fyller behovet. Lägg även till Visio, Project Pro och Dynamics CRM Online som ytterliggare tilläggstjänster inom 365.

3.VÄLJ TILL TJÄNSTER FRÅN DICOM
Dicom hjälper er att få absolut bästa upplevelsen av Office 365. 
Tjänster från Dicom är bland annat: 

  • Dicom Antispam - Komplett extern lösning för optimalt skydd.
  • Dicom Lösenordssynkronisering - Knyt ert AD till Office 365.
  • Dicom Managed Office 365 - Administrerad lösning för Office 365.
  • Dicom 365 Backup - Ta backup av hela företagets Office 365 miljö.

4.FLYTTA
Dicom tar fram en komplett migreringsuppskattning där hela projektet gällande flytt till Office 365 inkluderas. Dicom hjälper bland annat till med projekthantering, uppsättning av 365-miljö, flytt av er miljö samt användarstöd och support. 

Vill du veta mer?

Kontakta oss idag på 
08-692 92 10 eller sales@dicom.se  
så berättar vi mer om hur du kan få en enklare vardag med hjälp av Office-365.