Distansbackup kräver en nära relation.
 

Hur bra är din backup?


Många företag har i dag svårt att själva hantera en egen backuplösning på ett tryggt och effektivt sätt. Blir det till exempel inbrott eller brand kan viktig information försvinna och det kan ta lång tid innan backupen fungerar igen.

Vår Distansbackup går automatiskt varje natt och lagrar all data tryggt i vår säkerhetsklassade serverhall. All backup sker krypterat över internet och det är bara nya förändringar som skickas vilket gör att kravet på bandbredd hålls nere. Du betalar endast en månadskostnad för den mängd data vi tar backup på.

Fördelarna med Dicom Datas Distansbackup:
- Automatisk backup dagligen över internet, enkelt och tryggt
- Inga egna investerings- eller personalkostnader
- Fast månadskostnad baserad på företagets behov
- Automatisk lagring varje natt utanför era egna lokaler i vår säkra serverhall
- Inga dagliga rutiner för bandbyten och kontroll av loggar
- Du återställer själv när som helst snabbt och enkelt data vid behov
- Stödjer även mailservrar och databasservrar
- Versionshantering av filer
- Snabbt och enkelt att komma igång

Vi har levererat backup till över 700 servrar
Våra backupkonsulter hjälper dig att snabbt och enkelt komma igång med en trygg distansbackupplösning. Dicom distansbackup är baserad på teknik från IBM och är en av marknadens säkraste backuplösningar. Vår tjänst fungerar på Mac, Windows, Linux med flera och är gjord för att hantera stora datamängder även över låga bandbredder.

Vi hanterar backuper från 5 GB upp till flera tusen GB (TB) och har levererat backuplösningar för över 700 servrar.  

Automatisk backup av dina viktiga dokument
Vad händer om din bärbara dator blir stulen? Med Dicom Datas Klientbackup är viktiga dokument & filer på din bärbara dator alltid i tryggt förvar. Vår klientbackup ser till att du har en fungerande backup när du behöver den. Klientbackupen installeras snabbt på din dator och tar sedan hand om backupen helt automatiskt åt dig. Det enda som behövs är en internetanslutning.

Jobbar du hemifrån ibland?

När du jobbar hemifrån kan du behöva komma åt system och servrar. Med ett virtuellt kontor når du företagets system på ett säkert sätt, var du än är.  Kontakta oss så berätta vi mer!